Aquest web utilitza "COOKIES" per garantir el correcte funcionament del nostre web i per recollir dades estadístiques.

Premi "ACCEPTAR" per autoritzar-les o "CONFIGURAR" per configurar-ne el seu ús.

 

Bon Menjar

 

El desarrollo de políticas alimentarias, una oportunidad clave para los territorios

 

Esta semana, del 16 al 18 de noviembre, ha tenido lugar el encuentro anual de la Red de Municipios por la Agroecología en Aínsa-Sobrarbe para tratar la importancia de las alimentarias en las políticas locales

 
23/11/2023
 

R que R con la Agroecología

 

Bajo este lema tan tentador se han celebrado las trigésimas Jornadas Técnicas de la Sociedad Española de Agricultura Ecológica y de Agroecología esta semana en Málaga. El programa de tres días ha sido punto de encuentro y de debate sobre la producción agroecológica.

 
13/05/2023
 

Els aliments fermentats. Ecològics, naturalment!

 

Aquests dies ha sortit el número 50 de la revista Ae, que inclou un article meu sobre els aliments fermentats i les particularitats en el seu procés d’elaboració. El fet més destacat és que ens trobem davant de productes vius que requereixen un tractament especial.

 
04/04/2023
 

Ja han passat cinc anys!

 

El novembre del 2017 es va celebrar l’Organic World Congress d’IFOAM a Delhi. Com que va ser un esdeveniment molt intens i enriquidor, i no vaig deixar passar l’ocasió per fer una mica de turisme, ara n’he preparat un petit resum.

 
22/11/2022
 

Jornada i publicació ALIMENTEM BARCELONA

 

Avui s’ha celebrat a Can Comas del Parc Agrari del Baix Llobregat la 1a jornada per impulsar estratègies alimentàries locals en la que s’ha presentat una guia pràctica basada en una estratègia alimentària de cinc fases per avançar cap a un sistema alimentari que sigui més sostenible a tots els nivells.

 
10/11/2022
 

Gastronomic Forum Barcelona 2022

 

Una altra cita de fires del sector agroalimentari. En aquest cas, més dedicat a la restauració i l’alta cuina. Analitzem el grau de sostenibilitat en aquest entorn, ja que és un dels lemes d’aquesta edició.

 
08/11/2022
 

Biocultura Madrid 2022

 

¡Vuelve también la Biocultura Madrid en presencial! Y con razón, para fomentar la alimentación ecológica a través de una feria multisectorial de productos ecológicos y consumo responsable con una multitud de actividades de todo tipo, jornada para profesionales, espacio para reivindicar la ecojusticia. SEAE ofrece también diferentes actividades, entre ellas un taller sobre la metodología de Ecoterritorios.

 
03/11/2022
 

Setmana Bio 2022

 

Ja fa 10 anys que s’organitza la Setmana Bio i us faig un resum de les activitats en les que he participat aquest 2022: m’he passejat per Ecoviure, he participat en la jornada tècnica “La sobirania alimentària com a resposta a la crisi energètica” i també m’he endinsat en la Tracció animal moderna de la mà d'en Bernat Torras, president de l'ACTA.

 
18/10/2022
 

Die Schönen Äpfel

 

Auch dieses Jahr habe ich mich aufgemacht um ein wenig die Apfelernte im Norden zu begleiten. Und im Gegensatz zu 2021 waren die Bäume dieses Mal voll, wenn auch mit kleinen Früchten, und es gab viel zu tun! Obwohl ich mit vollem Koffer nach Hause gekommen bin, geht der Bestand inzwischen leider schon wieder gegen null...

 
28/09/2022
 

Les belles pomes

 

Aquest any també he acudit a acompanyar una mica la collita de poma al nord. I a diferència del 2021, aquesta vegada els arbres estaven plens, tot i que amb fruits petits, i hi havia molt feina per fer! Tot i que vaig tornar a casa amb la maleta plena, ara les “existències” tendeixen cap a zero...

 
28/09/2022
 

Dia Europeu d’Agricultura Ecològica

 

Aquest any, per primera vegada amb el lliurament dels premis ecològics de la Unió Europea celebrada en un acte molt vistós a Brussel·les i transmissió en directe online.

 
23/09/2022
 

Productes d

 

Al juny vaig anar de turisme a Copenhaguen i, com que el cervell sempre està pendent dels  mercats alimentaris i culinaris locals, he trobat coses interessants: síndria eco en una oferta poc habitual, préssec pla a bon preu, tomàquets, i una altra sorpresa...

 
07/09/2022
 

Benvinguda al blog sobre temes d

 

Des d’Alimenting voldriem compartir en aquest blog idees i novetats sobre els sistemes agroalimentaris sostenibles com per exemple temes d'Actualitat, Agricultura, Agroecologia, Bon menjar, Viatges, Estadístiques, Polítiques, Visites de camp, Fires i Jornades... i tot el que pugui sortir sobre la marxa!!!

 
01/09/2022
 

 

ALIMENTING


Empresa de serveis professionals d'Estudis i Recerca relacionats amb els sistemes alimentaris sostenibles per assolir la transició (agro)ecològica dels territoris i els seus agents.

 

CONTACTE


Info@alimenting.cat
+34 613 237 398

 
 
 
@ ALIMENTING 2022 · Avís legal · Política de privacitat · Cookies